<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TWLJ7X9" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

 

Vi lover dig stor erfaring og et godt samarbejde

Vi har over 10 års erfaring med animation og videoproduktion, og vi ved, hvordan du finder ind til kernen og får budskabet ud på den rette måde.

Hvem er We Love Animation?

 

Vi er et specialiseret kommunikationsbureau med stor viden om, hvordan animation kan bruges til at kommunikere svære emner og komplekse problemstillinger.
 
Vi dybt nede i alt det tekniske og det, der sikrer dig tegnede billeder, der lever op til dine budskaber og dine målgruppers forståelse gennem professionel videoproduktion. Vi er dedikerede inden for det offentlige og forstår, hvor svært det kan være at kommunikere specielle problemstillinger. Vi har ekspertisen og erfaring til at lede dig igennem produktionen af animationsfilm, også selvom du aldrig har prøvet det før.
 
Vi er ikke nødvendigvis den billigste løsning, men med over 10 års erfaring i at hjælpe det offentlige i brugen af animation i effektiviseringen af deres kommunikation, har vi en bred ekspertviden.
 
Din pris afhænger af dine ønsker. Det hele starter med en uforpligtende snak om dig.
 
 
Kontakt os i dag!

Gratis netværk for Det Offentlige

 

Er du nysgerrig på, hvordan animation kan bruges til at kommunikere komplekse problemstillinger og svære emner i det offentlige? Og vil du vide mere om, hvordan andre bruger de tegnede billeder? Så tilmeld dig We Love Animation netværket allerede i dag. Det er gratis og uforpligtende.
 
I netværket fortæller vi dig, hvordan animation bedst bruges i dit arbejde med at effektivisere den offentlige kommunikation. Det er et netværk eksklusivt for det offentlige og ngo’er, der ønsker gode tips og tricks, faste rabatter, forlængede licensperioder og adgang til mulig ekstern finansiering.
 
We Love Animation er et 100% gratis netværk for dig, og du kan til enhver tid melde dig ud − og fortryder du, er du altid velkommen igen!

 

Tilmeld mig med det samme!

Skræddersyede artikler

Du vil modtage skræddersyede artikler, der går i dybden med, hvordan animation kan bruges til at effektivisere og demokratisere den offentlige kommunikation.

Gratis e-bøger

Du får tilsendt gratis e-bøger, guides, skabeloner og andet relevant materiale, der kan hjælpe dig med at få et bedre indblik i brugen af animation i det offentlige.

Relevante cases

Du får eksklusiv adgang til kundecases, der beskriver de mange erfaringer, som især kommunerne har haft med kampagnerne produceret af We Love Animation.

Finansiering

Du får hjælp til ekstern finansiering af nye kampagner i mødet med vores store netværk i det offentlige. Du kan måske finde din finansieringspartner.

Gode tilbud

Vi sørger for eksklusive tilbud, rabatter og andre fordele ved køb af vores animerede kampagner. Det kan være forlængede licensperioder.

Videndeling

Du kan vidensdele og udveksle erfaringer med andre, der har brugt animation i deres kommunikation. Og der skabes samarbejder om nye kampagner. 

Viborg_Bostøtte_GitteSkaarup_200x200
Bostøttens opgave er vanskelig at formidle, men animationen fanger på en rigtig fin måde essensen af vores arbejde, med god respekt for både borgere, samarbejdspartnere og ansatte.
Gitte R. Skaarup
Bostøtte, Viborg Kommune
Atrieflimren_DortheMøller_200x200-1
Vi har haft svært ved at formidle, hvor forskelligt Atrieflimreanfald kan opleves, men med de tre animationsfilm står det nu klart for alle, ikke mindst for patienterne.
Dorthe Svenstrup Møller
Overlæge, PhD, Hjertesygdomme | Regionshospitalet Viborg og Skive
fad020e932bbccb4b1b9209f537c7a98-1
Vi har fået en helt ny måde at tale om ensomhed på – den "krussedulle" er simpelthen genial!
Britta Koppelgaard
Bekymringsteamet, Viborg Kommune

Vil du have effektiviseret din kommunikation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at bruge animation til at gøre dit fokusområde mindre komplekst.

F2_0090_figur_01_resizedW1080px

 

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden længe.