<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TWLJ7X9" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

 

Når du vil levendegøre et kompliceret og komplekst budskab

Animationsfilm har flere fordele for dig, der arbejder i det offentlige. Gennem levende billeder kan du skabe troværdighed, tillid og tryghed.

Animation gør det komplicerede simpelt

Animeret film er det bedste værktøj, når du skal forklare noget, så det er let at forstå, let at huske og let at forholde sig til.

Animation gør dit budskab universelt

Tegnefilm er universelle. Når du selv har en finger med i spillet, undgår du elementer, som er indforståede i din organisation. 

Animation skaber et spændende blikfang

Skil dig ud fra mængden med de bedste danske animationsfilm og gør en indsats, når du skal kæmpe om opmærksomheden.

Hvad er en animationsfilm?

Animation er at levendegøre, og derfor er en animeret video en content (Indhold, red.) produktion af tegnede billeder, hvor figurer, former, tegninger og grafikker kommer til live og fortæller en historie. Det kan være om alt fra følelsen af ensomhed til forståelsen af en transaktionsomkostning.

Spred dit budskab

 

Facebook, web, biografen eller infoskærmen. Distributionsmulighederne er mange, når du vælger We Love Animation til at lave en kampagne for dig. 
 
Vi sørger for, at du får content, du kan dele på dine forskellige platforme, da vi leverer en helstøbt løsning med et ens udtryk.
 
Digitaliseringen af din kommunikation er gjort en del nemmere med både web og Facebook, og det kan det være lokkende ‘bare’ at få produceret en explainer video dertil. Men det er vigtigt, at du tænker hele din kommunikation igennem, og hjælper din målgruppe med at forstå dit budskab og agere på det. Det handler om at skabe en reel effekt med dit budskab, hvad end det drejer sig om at få flere besøgende på en hjemmeside eller skabe større og dybere forståelse for dit budskab.
 
Det er vigtigt, at du overvejer, hvilken rejse du vil have din målgruppe med på. Hvor du vil fange dem, og hvor de skal ledes hen? Og hvad med videoen, skal den få dem til at udføre en bestemt handling? Sørger du for at have styr på både platforme og distribution, inden produktionen af din video igangsættes, kan det ofte lade sig at gøre at lave flere versioner af den samme film inden for det eksisterende budget.
 
 
Kontakt os i dag!
A19f494g

Svære emner

Svære og tabubelagte emner kan kommunikeres via animation. Animation gør abstrakte begreber konkrete, så du kan arbejde direkte med dem uden at blive pågående.

engageFood_salgStill_1920x1080

Svære sammenhænge

Større samarbejder mellem forskellige instanser og mange aktører kan være svære at forklare. Det gælder innovative samarbejder med fokus på nye vækstområder.

BOS024_1080p-1

Dybe problemstillinger

Det kan være problematisk at skabe forståelse for lovgivningen på den ene side og det menneskelige aspekt på den anden side − ikke mindst inden for det socialfaglige område.

F2_0020_01_resizedW1080px

Ekspert formidling

Inden for det sundhedsfaglige område skal der formidles en præcis viden. Med animation med speak sikres det, at alle har større mulighed for at få en forståelse.

RMC19_uVgnt_005_2

Følsomme målgrupper

Når du skal kommunikere til særligt følsomme målgrupper som børn eller udsatte borgere, kan animation lette formidlingen og sikre en ensartet forståelse.

tpt-hovedfilm-master-viborg-00-01-13-10-still088_orig

Svære begreber

Kommunikation af et begreb som ‘Trivsel’ gøres håndgribeligt, når der sættes billeder og handlinger på, så de konkrete sammenhænge formidles forståeligt.

Ofte stillede spørgsmål

Vil du have effektiviseret din kommunikation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at bruge animation til at gøre dit fokusområde mindre komplekst.

F2_0090_figur_01_resizedW1080px

 

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden længe.