<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TWLJ7X9" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

 

Få succes med at bruge animation i det offentlige rum

Forudsætningen for en succesfuld animationsfilm er, at vi får et indgående kendskab til emnet gennem et tæt samarbejde med dig

Ny produktion

Vi hjælper dig med at sætte billeder på uhåndgribelige begreber og italesætte følelsesmæssige og komplekse problemstillinger gennem en ny animationsfilm.

Distribution

Du kan bruge en af vores eksisterende kampagner via en licens. De er alle professionelt udviklet, gennemtestede og produceret i tæt samarbejde med eksperter indenfor hver deres felt.

Tilpasning

Vi tilbyder at tilpasse en af vores eksisterende kampagner, så den passer perfekt til den måde, du arbejder på, din målgruppe og din problemstilling. Vi har fokus på alle detaljerne.

Vi hjælper dig med:

Målgruppe

Det betyder alt for animationens udformning, hvilket publikum du taler til. Vi hjælper dig med at afdække din målgruppe.

Budskab

Vi hjælper dig med at korte dit budskab ned til historier, der tydeligt kan kommunikeres og efterfølgende huskes.

Lokation

Overvej hvor din målgruppe befinder sig, når de modtager dit budskab. Er de i et fysisk møde, eller sidder de online?

 

Robusthed

Hvor er din målgruppe følelsesmæssigt? Hos børn børn skal der f.eks. tages hensyn til udviklingsniveau.

Distribution

Mulighederne for platforme er mange. Det er vigtigt at overveje, hvilken rejse du vil tage målgruppen på.

Sparring

Hos We Love Animation bliver du altid mødt med stor ekspertise. Vi tilbyder den sparring og hjælp, du behøver.

Vi sikrer en gennemskuelig proces

 

Når du indgår en aftale med We Love Animation, lover vi dig et tæt samarbejde, hvor hver vores evner og erfaringer er vigtige elementer.
 
For at nå frem til et succesfuldt resultat, der sikrer dig en effektiv kommunikation omkring dit budskab, foregår processen fra start til færdigt resultat i 6 simple trin.

1.

Analyse og Strategi

I første fase udarbejdes et strategidokument for din film- og kampagneproduktion. Der fastlægges bl.a. en endelig tidsplan og et budget.

2.

Finansiering

I nogle tilfælde er det nødvendigt at indhente ekstern finansiering. Det kan du selv stå for, eller vi kan hjælpe dig ved at trække på vores netværk.

3.

Udvikling

Her udarbejdes manuskript skabelon og storyboard med udgangspunkt i fælles viden og målgruppe. Før næste fase skal der foreligge en endelig godkendelse.

4.

Produktion

De endelige designs færdiggøres og selve produktionsplanlægningen igangsættes, så der kan begyndes på produktion af hovedfilmen.

5.

Kampagneelementer

De resterende elementer udover selve hovedfilmen produceres. Det kan f.eks. være afledte film til de sociale medier eller andre grafiske materialer.

6.

Aflevering

I den sidste fase rettes de tekniske og faktuelle fejl, hvorefter der ved endelig godkendelse laves en overlevering af det materiale, der blev aftalt i første fase.

Vil du have effektiviseret din kommunikation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at bruge animation til at gøre dit fokusområde mindre komplekst.

F2_0090_figur_01_resizedW1080px

 

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden længe.