<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TWLJ7X9" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

 

Animation får dit budskab til at stå knivskarpt!

Animation er skabt til at kommunikere effektivt og præcist − særligt i forbindelse med komplekse budskaber, komplicerede problemstillinger og svære emner.

Sæt billeder på dine ord

Med animation kan du sætte billeder på uhåndgribelige begreber. Du kan du nå ind til kernen af det, du skal have kommunikeret.

Skab en høj forståelse

Animation med speak opfattes ens. Studier har vist, at man ved at bruge animeret film med speak skaber et budskab, der er let at forholde sig til og huske.

En langtidsholdbar løsning

Animationsfilm er en god og langsigtet investering, der bliver ved med at give igen. Vores animationer er tidløse, og kommunikerer effektivt, selv efter flere år.

Kommunikér svære problemstillinger i det offentlige

 

Når du skal sprede et budskab om en kompleks problemstilling eller et svært emne i det offentlige, skal du bruge de rette redskaber. Mange har længe valgt at benytte sig af flyers, brochurer, bannere og generelt trykte ting eller hjemmesider med teksttung information. Desværre har denne tilgang ikke altid den tilsigtede effekt.
 
Når du gerne vil gøre noget svært let og noget kompliceret simpelt, hvad end der er tale om ensomhed, atrieflimren, bostøtte eller rotteangreb, så kan animationer og tegnede billeder være en god løsning.

Et solidt fundament for succes

At lave effektiv og tydelig kommunikation kræver, at du investerer tid og penge i projektet.
 
Men når du står tilbage med en færdig animationsfilm og -kampagne hertil, har det været det hele værd.
 
Flere af os klikker væk fra reklamer og lange produktbeskrivelser, og vores ord er ikke altid kraftige nok, så det kan være svært at ramme din målgruppe med dit budskab.
 
Måske skyldes det, at alt er blevet mere kompliceret, end det bør være? 
 
Animationsfilm kommunikerer komplekse problemstillinger simpelt og lettilgængeligt.
 
 
Vi kan ret præcist ramme de rigtige følelser og forklare dine budskaber, så alle kan forstå dem.
 
Og ikke mindst gøre din kommunikation mere interessant − og det er uanset, om du kommunikerer til fagpersonale eller borgere.
 
Animerede billeder kan derfor være din vej til tilgængelig kommunikation, når du skal formidle et komplekst eller følelsesmæssigt emne.
 
Og fordi du får dit budskab til at stå klart og tydeligt, er der større chance for, at det vil gå rent ind hos modtageren, der lettere kan forholde sig til og huske det viste.

Er animation det rigtige for dig?

Hvis du arbejder i det offentlige, kan vi hjælpe dig med at få kommunikeret komplekse problemstillinger og særligt følsomme emner. 

 

Mange offentlige problematikker er universelle, men vi ved, at den enkelte kommune, forening eller institution kan have særlige fokusområder eller emner, der skal bearbejdes. 

Videoproduktion er det rette for dig, hvis du oplever:

  • at du har svært ved at formulere din problemstilling
  • at folk omkring dig ikke forstår, hvad du mener
  • at du er nødt til at gentage dit budskab, men målgruppen alligevel ikke forstår det
  • at emnet du skal kommunikere er tabubelagt eller komplekst
  • at du skal kommunikere til en særlig vanskelig målgruppe

Ofte stillede spørgsmål

Vil du have effektiviseret din kommunikation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at bruge animation til at gøre dit fokusområde mindre komplekst.

F2_0090_figur_01_resizedW1080px

 

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden længe.