BGhosp_noCha_fullBG kopi

Vi passer på dine forældre

En film der fortæller børn af personale på danske hospitaler,
hvordan hospitalerne passer godt på deres mor og far, under Covid-19 udbruddet.

 

 

Vi passer på dine forældre.

En film der fortæller børn af personale på danske hospitaler, hvordan hospitalerne passer godt på deres forældre, under Covid-19 udbruddet.

 

AllLogo_colorWeb

 

I forbindelse med Covid-19 er de fleste børn i Danmark blevet sendt hjem fra skole, og mange forældre sendt på hjemmearbejde. Men for børn af landets hospitalsansatte, som læger, sygeplejersker, bioanalytikere, portører, rengøringspersonale med videre, så betyder det, at deres forældre skal ekstra meget på arbejde. Samtlige landets hospitaler samt Sundhedsstyrelsen havde et ønske om, at fortælle disse børn, hvordan der bliver taget rigtig godt hånd om deres forældre.

Dages produktionstid

views på de første 24 timer

Partnere

Se filmen – med speak af Rasmus Botoft

RikkeEllekilde
Jeg er virkelig imponeret over resultatet og holdets professionelle indsats. Og på så kort tid! ​Vi er ovenud tilfredse!
Rikke Ellekilde
Specialkonsulent | Region Midtjylland
 

Med speak af Rasmus Botoft

Skærmbillede 2020-03-24 kl. 13.29.53

Essentielt med den rette stemme

I en film som denne, hvor det er en fortæller der bærer historien, er det helt fundamentalt, at vi får valgt den helt rette stemme.
Kravene var at det skulle være en god og rar stemme der kunne fortælle om et emne der gør visse dele af målgruppen utrygge. Stemmen skal kunne tale i børnehøjde. Og så må den gerne være genkendelig. Vores førstevalg var Rasmus Botoft, som heldigvis var klar til på kort varsel at stille op, og få indtalt en speak der på alle mulige måde komplementerer filmens budskab perfekt.

 

6 arbejdsdage

2127_ProdPlan

6 arbejdsdage fra brief til færdig film

Covid-19 har ændret mange ting for mange mennesker på meget kort tid. Det galt også for os og for denne produktion, for det budskab der skulle fortælles, var aktuelt nu og her, og ikke om et par måneder.

Den helt ekstremt komprimerede process var ikke blot ekstra krævende for os, men bestemt også vores kunde, som skulle balancere med ikke mindre end 5 andre partnere som alle havde en aktie i filmen.

Er du klar til at

 

Få effektiviseret din kommunikation?

Vi skal nok hjælpe dig igennem processen – fra start til slut.

Der kommer ingen regninger før vi har aftalt alle detaljer, og før I er 100% parate – vi er vant til, at det kan tage tid at tage den rette beslutning.

Lad os starte med at tage en snak om jeres behov, så kan vi foreslå en god løsning!

 

 

 

Skriv til os idag

Filmen er produceret af Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, @Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, all rights reserved.