​Få alle forældre til at spille på samme hold!

Trivsel på Tværs er en animeret kampagne der beskriver kommuners målrettet arbejde med en tidlig indsats for børn og unges trivsel. Metoden er baseret på TOPI (Tidlig OPsporing og Indsats).

Trivsel på Tværs kampagnen er udviklet i samarbejde med Viborg Kommune og Middelfart Kommune og er baseret på Viborg Kommunes TOPI indsats (Tidlig opsporing og indsats).

Kampagnen er optimeret med henblik på, at skabe et så godt kendskab til jeres trivselsindsats som muligt, og til at fange så mange forældre som muligt, bl.a. via sociale medier og direkte i institutionerne.

Udover selve hovedfilmen, så får I adgang til en masse grafiske elementer fra filmen, som I selv kan bruge som I vil, f.eks. i forbindelse med opslag i institutionerne, brug på forældreintra m.v.

Trivsel på Tværs kampagnen består af mange gennemarbejdede elementer. Har du interesse i kampagnen, så send os en forespørgsel og så giver vi dig adgang til en detaljeret beskrivelse af kampagnen.
*der gives kun adgang til fagprofessionelle

 

Giv mig adgang til mere information

 

tpt-kampagne360_5

 

Infofilm:

En gennemarbejdet animationsfilm på ca. to et halvt minut, der beskriver trivselsindsatsen for forældre samt sætter fokus på, hvor vigtigt det er, at også forældre til børn i trivsel hjælper til! 

Udviklet i samarbejde med Viborg Kommune og Middelfart Kommune.

Hovedfilmen findes på Dansk, Engelsk, Polsk, Arabisk og Somalisk.

​Andre sprogversioner kan produceres.

De bruger kampagnen:

 

Middelfart byvaaben 4 farver viborg-logo-rgb_3 index 230
Er du klar til at

 

Få effektiviseret din kommunikation?

Vi skal nok hjælpe dig igennem processen – fra start til slut.

Der kommer ingen regninger før vi har aftalt alle detaljer, og før I er 100% parate – vi er vant til, at det kan tage tid at tage den rette beslutning.

 

 

 

Skriv til os idag