Sov_godt_url_solid_bg

Godmorgen!
Har du sovet godt?


God søvn er godt for dit helbred og dit humør!

Et skifte fra behandlingsfokus til forebyggelse er en sund investering, bĂĽde i borgernes trivsel og helbred men ogsĂĽ i jeres prioritering af ressourcerne.

 

En god søvnrutine:

  • Forbedrer du din hukommelse og gør dig mere kreativ

  • Holder dig slank og dĂŚmper din appetit

  • NedsĂŚtter risikoen for at fĂĽ krĂŚft og demens

  • AfvĂŚrger forkølelse og influenza

  • Mindsker risikoen for hjerteanfald, slagtilfĂŚlde og diabetes

  • Kan modarbejde depressioner og angst

Ja, de mange sundhedsmÌssige fordele der udspringer af en god nats søvn kan vist ikke bliver understreget nok.

Til trods for de mange fordele, sü er der desvÌrre mange danskere som ofte ligge søvnløse i deres senge. Grundene til dette kan vÌre mange, men problemet kan ofte kÌdes sammen med dürlige vaner før sengetid.

For Lemvig Kommune har vi produceret en ny animeret kampagne som giver 3 helt konkrete rüd til hvordan man kan fü sig en meget bedre søvnrutine.

 

Er du del af en sundhedsforvaltning eller lignende?

Sü kan du booke en uforpligtende prÌsentation af vores søvn kampagne eller hente mere maeriale her.

FĂĽ en prĂŚsentation

Hent materiale

Sov godt!

Animationen tager udgangspunkt i at formidle en serie af informationer som kan hjÌlpe borgere med at forbedre deres egen søvnrutine uden ekstern hjÌlp.

Filmen viser først de dĂĽrlige vaner som kan føre til søvnløse nĂŚtter og introducere derefter en serie af gode rĂĽd og tips som borgeren kan tage til sig. 

Filmen er indtalt af Dick Kaysø og kan tilrettes din kommune, forenings eller institutions specifikke behov, hvis i ogsü ønsker at gøre brug af den.

340de8486805449097c75ff97bfa1660-1
Med “Sov Godt!“-kampagnen har vi ønsket at sætte fokus på hvor vigtigt og grundlæggende god søvn er for et godt helbred og trivsel. Filmen formår at kommunikere til en meget bred målgruppe på en måde der både viser alvoren, men samtidig får folk til at trække på smilebåndet.
Penille Kolster Aalund
Sundhedschef i Lemvig Kommune
Webbackgroundstars-2

FĂĽ kampagnen tilrettet

Vi sørger for, at den passer til jeres müde at arbejde pü.

Vi skal nok sørge for, at du fĂĽr et solidt materiale at tage med videre til dit bagland – sĂĽ I kan tage beslutning pĂĽ det rette grundlag. 

Sov Godt filmen er produceret af Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, @Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, all rights reserved.