<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=880196332404053&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Sov_godt_url_solid_bg

Godmorgen!
Har du sovet godt?


God søvn er godt for dit helbred og dit humør!

Et skifte fra behandlingsfokus til forebyggelse er en sund investering, både i borgernes trivsel og helbred men også i jeres prioritering af ressourcerne.

 

En god søvnrutine:

  • Forbedrer du din hukommelse og gør dig mere kreativ

  • Holder dig slank og dæmper din appetit

  • Nedsætter risikoen for at få kræft og demens

  • Afværger forkølelse og influenza

  • Mindsker risikoen for hjerteanfald, slagtilfælde og diabetes

  • Kan modarbejde depressioner og angst

Ja, de mange sundhedsmæssige fordele der udspringer af en god nats søvn kan vist ikke bliver understreget nok.

Til trods for de mange fordele, så er der desværre mange danskere som ofte ligge søvnløse i deres senge. Grundene til dette kan være mange, men problemet kan ofte kædes sammen med dårlige vaner før sengetid.

For Lemvig Kommune har vi produceret en ny animeret kampagne som giver 3 helt konkrete råd til hvordan man kan få sig en meget bedre søvnrutine.

 

Er du del af en sundhedsforvaltning eller lignende?

Så kan du booke en uforpligtende præsentation af vores søvn kampagne eller hente mere maeriale her.

Få en præsentation

HEnt materiale

Sov godt!

Animationen tager udgangspunkt i at formidle en serie af informationer som kan hjælpe borgere med at forbedre deres egen søvnrutine uden ekstern hjælp.

Filmen viser først de dårlige vaner som kan føre til søvnløse nætter og introducere derefter en serie af gode råd og tips som borgeren kan tage til sig. 

Filmen er indtalt af Dick Kaysø og kan tilrettes din kommune, forenings eller institutions specifikke behov, hvis i også ønsker at gøre brug af den.

340de8486805449097c75ff97bfa1660-1
Med “Sov Godt!“-kampagnen har vi ønsket at sætte fokus på hvor vigtigt og grundlæggende god søvn er for et godt helbred og trivsel. Filmen formår at kommunikere til en meget bred målgruppe på en måde der både viser alvoren, men samtidig får folk til at trække på smilebåndet.
Penille Kolster Aalund
Sundhedschef i Lemvig Kommune
Webbackgroundstars-2

Få kampagnen tilrettet

Vi sørger for, at den passer til jeres måde at arbejde på.

Vi skal nok sørge for, at du får et solidt materiale at tage med videre til dit bagland – så I kan tage beslutning på det rette grundlag. 

Sov Godt filmen er produceret af Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, @Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, all rights reserved.