Bliv klar til kampen mod rotterne!

Det bedste værn mod rotter er forebyggelse og information – vores kampagne hjælper med at informere borgerne om hvad de selv både kan og skal gøre.
Kampagnen tilrettes til din kommune med logo og navn, og vi kan levere på under 14 dage.
 

Hent materiale        Få en præsentation

Der er rigtig mange rotter i Danmark, og antallet af anmeldelser er på landsplan steget de seneste år. Populært siger man, at der er én rotte pr. indbygger, men ingen ved nøjagtigt, hvor mange rotter der er - kun at bestanden kan vokse eksplosivt, hvis ikke den hele tiden bliver bekæmpet. Og det er er kommunerne, der står for at bekæmpe rotterne.

Kommunerne har dog brug for hjælp fra borgerne i kampen mod rotter. Derfor har vi lavet en kampagne, der fortæller om, hvad man som borger selv kan gøre for at forebygge mod rotter omkring boligen og begrænse rotternes muligheder for at vokse i antal.

Komplet "plug-n'play" løsning til kommunens rottebekæmpelsesindsats.

Komplet pakke til maksimering af rottebekæmpelsen i din kommune

Vores kampagne består af i alt 8 film, der giver konkrete råd om, hvordan man forebygger rotter.

Kampagnen er bygget op om 2 hovedfilm produceret i 3D, en med fokus på rotter på landet, og en med fokus på rotter i byen.

Filmene oplyser også om, hvordan borgerne selv kan undersøge, om det er rotter, der er på spil eller andre mere uskadelige gnavere, og hvordan man spotter tegn på kloakbrud, som også kan give rotterne adgang til boligen.

 

 

 

3D_Transparent_Logo

6 konkrete infofilm

Ud over de to hovedfilm, så har vi produceret yderligere 6 infofilm med konkrete informationer der hjælper borgerne med at få styr på blandt andet:

  • Sikring af hønsehus
  • Sikring af kloak
  • Sikring af kompost
  • Sikring af fuglefordring
  • Sikring af loft
  • Sikring af oplag

Filmene leveres med jeres logo i tekst og speak.

 

2D_Transparent_Tilt

Få ensartet kommunikation på tværs af alle platforme

Til kampagnen hører en komplet grafisk pakke, med billeder og grafik der kan bruges i jeres kommunikation til borgerne. 

Materialet kan bruges til f.eks.:

  • Website
  • Foldere
  • Præsentationer
  • Roll-ups

På den måde sørger I for, at der er sammenhæng i jeres samlede kommunikation om forebyggelse af rotteangreb.

 

 

Brochure_transparent_for_screen

Arbejder du i Teknik- og Miljøforvaltningen?

Kontakt os idag for en præsentation af den samlede rottekampagne.

Få en præsentation

Forebyggelse frem for gift

Formålet med kampagnen er også at skabe opmærksomhed om, at gift ikke er (den eneste) vej frem i bekæmpelsen af rotter. Gift giver nemlig uheldige bivirkninger i naturen.

En rapport fra Miljøstyrelsen viser, at 99 procent af alle danske rovdyr, som blandt andet lever af rotter og mus, har rottegift i kroppen. Desuden giver brug af gift problemer med, at rotterne udvikler resistens, som så betyder, at der skal kraftigere gift til for at komme dem til livs.

Humor fremmer forståelsen

Viborg Kommune har koordineret arbejdet med de nye animationsfilm, hvor humor er et vigtigt virkemiddel.

– Typisk bliver man som borger først opmærksom på rotter, når man har haft besøg af dem. Det er ofte en ubehagelig oplevelse. Vi håber, at den lidt anderledes og humoristiske måde at informere borgene på, skaber opmærksomhed om, at alle kan være med til at forebygge, siger Mads Panny, formand for Klima- og Miljøudvalget i Viborg Kommune.

De bruger filmen:

viborg-logo-rgb_3 skive-logo-primaert-pantone Skjern kommune Holsterbro Kommune Lemvig logo Ikast brande kommune Reference-horsens-kommune Herning logo

Få kampagnen tilrettet

Vi sørger for, at den passer til jeres måde at arbejde på.

Vi skal nok sørge for, at du får et solidt materiale at tage med videre til dit bagland – så I kan tage beslutning på det rette grundlag.