Tal så alle kan forstå og huske budskabet

 

Giv den generelle sundhedskompetence et løft med animation.

Vores tre korte animationer fortæller ikke blot hvad Atrieflimren er for en sygdom, men anerkender samtidig patienternes egne oplevelser af hvordan sygdommen opleves. 

Animation med speak udligner forskellige målgruppers niveau af sundhedskompetence, og giver ens høj forståelse af budskabet*.

 

Forstår patienterne, hvad du siger?

Det er påvist, at animation med speak løfter forståelsen af budskabet op på et ens højt niveau,
uanset modtagerens sundhedskompetence.

Med vores tre korte film om Atrieflimren giver vi samtidig patienterne mulighed for, at få genopfrisket informationen de fik mundtligt ved første konsultation, når de vil, og lige så mange gange de vil.

Det sikrer, at patienterne får den viden og forståelse der er nødvendig, for at kunne agerer på bedst
mulig måde i deres liv med Atrieflimren.

*Corine S Meppelink, MSc,corresponding author1 Julia CM van Weert, PhD, Carola J Haven, MD,PhD and Edith G Smit, PhD "The Effectiveness of Health Animations in Audiences With Different Health Literacy Levels: An Experimental Study"

Se trailer for filmen her

 

 

Atrieflimren_DortheMøller_200x200-1
Vi har haft svært ved at formidle hvor forskelligt Atrieflimreanfald kan opleves, men med de tre film står det nu klart for alle, ikke mindst for patienterne.
Dorthe Svenstrup Møller
Overlæge, PhD, Hjertesygdomme, Regionshospitalet Viborg og Skive
BirtheDinesen
Animation kan formidle svært tilgængeligt indhold på en enkel måde. Patienterne er glade for det, og kan få gentaget informationerne når de har behov for det.
Birthe Dinesen
Professor & Leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Aalborg Universitet
 

Bag om filmen

Filmen er produceret for Hospitalsenhed Midt, Hjerteafdelingen, Viborg Kommune, Skive Kommune, Aalborg Universitet og Region Midtjylland.

Atrieflimren er en tilstand som opleves meget forskelligt fra patient til patient – nogle har ligefrem en oplevelse af, at de skal dø når de får et anfald. Så slemt er det dog ikke – man kan ikke dø af Atrieflimren!

Denne information var vigtig at få leveret til patienter, men stadig på en måde således at det blev anerkendt, at følelsen af et anfald kunne være omend meget ubehageligt.

Filmene er en del af et forskningsprojekt under ledelse af Birthe Dinesen, Professor & Leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Integrative Neuroscience Research Group, SMI, Aalborg University

 

IKKE BARE EN FILM

Ved at anerkende, at følelsen af et anfald af Atrieflimren kan være omend meget ubehageligt, så bryder filmene gennem en forståelsesbarriere der har været mellem fagpersonale og visse patientgrupper. De værst ramte patienter har haft meget svært ved at absorbere information når den blev afleveret til dem ved deres første møde med hospitalssystemet.
 
Nu har patienterne mulighed for, at se og gense informationen fortalt med animation – lige så ofte de har brug for det.Ved at bruge animerede karakterer sørger vi for, at en langt bredere målgruppe vil kunne genkende elementer af sig selv i filmene.

De bruger filmen

 

midt-logo-01 viborg-logo-rgb_3 skive-logo-primaert-pantone aau-logo-web_orig

Sæt billeder på dine ord

 

Har du brug for at kommunikere klart og tydeligt til dine patienter?

 

Har du brug for, at dine patienter husker den information du giver dem?

 

Har du brug for, at dine patienter forstår og agerer korrekt på den information du giver dem?

Skriv til os idag

De tre film om Atrieflimren er produceret af Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, @Happy Flyfish Rights ApS og Drawesome Pictures, all rights reserved.