<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TWLJ7X9" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Køb en eksisterende kampagne!​

Vi distribuerer en række kampagner, der alle har det til fælles, at de bruger animation som primær kommunikations-middel.

Kampagnerne er alle udviklet i tæt samarbejde med fag-professionelle og kan tilrettes dine specifikke behov, både i lyd og billede!

Se et udpluk af vores løsninger

Her finder du nogle af vores cases, hvor vi har brugt animation til at løse kommunikation af komplekse problemstillinger. De fleste af vores animationskampagner er til salg og kan tilrettes, så de passer netop til den måde, I arbejder på. Læs mere om de enkelte projekter herunder, eller kontakt os allerede i dag, hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder for at købe en eksisterende kampagne.

 

Kontakt os i dag!
 

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi optimerer din kommunikation

Passer en vores kampagner eller film til det, du leder efter? Ved at vælge en eksisterende kampagne eller video, bliver din investering mærkbart mindre i forhold til en ny produktion uden at gå på kompromis med effekten. Vi kan nemlig tilpasse indholdet, så det passer til netop din kommune og den måde, I gør tingene på.

Vi kan hjælpe dig me finansieringen

Vi kan i visse tilfælde hjælpe med at finde finansiering til din kampagne. Det kan vi pga. vores store netværk indenfor netop denne type kommunikation

Vi kan skabe noget nyt!

Det er ikke altid du kan bruge det, vi har på hylderne – nogle gange kræves det bare, at de laves noget helt nyt. Det kan der være rigtig mange gode grunde til. Vi har en gennemafprøvet process der sikrer, at du kommer i mål med din kommunikationsindsats.

 

Det siger vores kunder

Selvom mange offentlige problematikker er universelle, så ved vi, at de enkelte kommuner, foreninger og institutioner har særlige fokusområder, der kræver præcis og effektiv kommunikation. Derfor har flere valgt at bruge animation.

viborg-logo-rgb_3 midt-logo-01 skive-logo-primaert-pantone aau-logo-web_orig SST_logo_dansk_Corporate_blue_RGB_2018
Jeg er virkelig imponeret over resultatet og holdets professionelle indsats. Og på så kort tid! ​Vi er ovenud tilfredse!
RikkeEllekilde
Rikke Ellekilde
Specialkonsulent, ph.d. | Region Midtjylland
Vi har haft svært ved at formidle hvor forskelligt Atrieflimreanfald kan opleves, men med de tre film står det nu klart for alle, ikke mindst for patienterne
Atrieflimren_DortheMøller_200x200
Dorthe Svenstrup Møller
Overlæge, PhD, Hjertesygdomme | Regionshospitalet Viborg og Skive
Vi har fået en helt ny måde at tale om ensomhed på – den "krussedulle" er simpelthen genial!
BrittaKoppelgaard_square
Britte Koppelgaard
Viborg Kommune
Bostøttens opgave er vanskelig at formidle, men filmen fanger på en rigtig fin måde essensen af vores arbejde, med god respekt for både borgere, samarbejdspartnere og ansatte.
Viborg_Bostøtte_GitteSkaarup_200x200
Gitte R. Skaarup
Viborg Kommune | Bostøtte Psykiatri

Vil du have effektiviseret din kommunikation?

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for at bruge animation til at gøre dit fokusområde mindre komplekst.

F2_0090_figur_01_resizedW1080px

 

 

Udfyld formularen så kontakter vi dig inden længe.